Betalning

 

- betala Betala 14 dagar efter leverans

        När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.   

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

        En aviavgift om 12 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.   

        * Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.   

        Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

 

Klarna konto - delbetala från 50 kr/mån

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.   

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

        Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.   

        Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.   

        Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.   

        Länk till Klarnas Allmänna villkor.         Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.   

Betalning via PayPal

Välj då betalningssättet PayPal, och i slutet av beställningsförloppet kommer du automatiskt till PayPal direkt. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in där med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny kund hos PayPal, kan du logga in som gäst eller öppna ett PayPal-konto och sedan bekräfta betalningen. Så fort den inkommande betalningen har bokförts hos oss, skickas leveransen iväg till dig. Det tar normalt bara några minuter tills att en PayPal-betalning kommer in till oss. Om betalningen sker före kl. 15 skickas beställningen iväg samma dag (måndag - fredag). Om du betalar en order via PayPal får du alltid en beställningskräftelse av oss. Tänk dock på att det i sällsynta fall kan uppstå bearbetningsfel på PayPals sidor - detta är något som vi inte kan påverka. Det är inte möjligt att betala en order med förskottsbetalning eller faktura via PayPal, eftersom detta inte kan kopplas ihop i vårt system. Vi ber dig tänka på detta när du betalar. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt PayPal-konto igen. Du kan själv bestämma om du vill använda tillgodohavandet på ditt PayPal-konto direkt hos PayPal eller om du vill sätta in det på ditt giro- eller kortkonto. Detta kan inte påverkas av oss.

Betalning via Bank-/Kreditkort som PayPal gäst

Du behöver inte att öppna ett PayPal-konto. Du can betalning som PayPaL gäst.Välj då betalningssättet PayPal, och i slutet av beställningsförloppet kommer du automatiskt till PayPal direkt.  Har Kunden bank-/kreditkort utfärdat av VISA eller Mastercard kan det användas för betalning. Kundens kortnummer, personnummer, CVC-kod och kortets giltighetstid skall anges. Om möjligt verifieras kundens transaktion även via 3D-secure.

Postförskott

Vi har inte postförskott som leveranssätt just nu, men om ni vill ha det så kan ni skriva ett mail och då blir kostnaden enligt aktuell kostnad hos posten.